Verenigde Staten - Zuidwest

Verenigde Staten - Zuidwest

Deel dit artikel

Zuidwest Amerika beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie: nationale parken, stranden, wereldsteden en een aangenaam klimaat.

Bekijk ons uitgewerkt voorstel in deze regio: Roadtrip West USA.

Zuidwest Verenigde Staten

Een rondreis langs de westkust van de Verenigde Staten hebben veel mensen op hun verlanglijstje staan. Terecht, want je zult versteld staan van de diversiteit en de verbluffende schoonheid van deze streek. Deze regio beschikt over alle ingrediënten die je nodig hebt voor een geslaagde vakantie: nationale parken, stranden, wijngaarden, fascinerende wereldsteden en een aangenaam klimaat.

Het zuidwesten is de kleurrijkste regio van Amerika en daarom wellicht ook één van de populairste reisbestemmingen. Van de rode monolieten van Utah en de Grand Canyon in Arizona, tot de sneeuwwitte zandduinen van New Mexico. De combinaties zijn eindeloos.

Weet je niet goed waar te beginnen? Hoeveel tijd je moet incalculeren? Wat je zeker moet doen of misschien beter links laat liggen? Bij Sedona Travel ben je aan het juiste adres om jouw droomreis waar te maken. Afhankelijk van jouw voorkeuren streven we naar een harmonieuze combinatie van spraakmakende steden zoals Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. En vergeet uiteraard de indrukwekkende nationale parken niet als je in de buurt bent: Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Death Valley, Yosemite, Capitol Reef, Mesa Verde, Arches en The Canyonlands.

Lees ook enkele getuigenissen:

Alleen dankzij een goede voorbereiding kun je maximaal genieten van wat deze regio allemaal te bieden heeft. 

Enkele tips van Sedona voor een bezoek aan Los Angeles en omgeving

  • Huur een fiets om de kustlijn van Santa Monica te ontdekken.
  • Bereid je bezoek aan Los Angeles goed voor. Bekijk welke plaatsen je interessant lijken, bundel ze per gebied en maak een realistische dagplanning.
  • Ontdek de verschillende wijken van LA zoals Venice Beach, Los Feliz, Downtown en West Hollywood. Elke wijk heeft haar eigen karakter en dat maakt de stad bijzonder interessant.

  • De stad Los Angeles is immens groot. Het openbaar vervoer is echter langzaam en inefficiënt. Daarom raden we je aan om een huurwagen te nemen als je de stad bezoekt. Indien je zelf niet in het drukke verkeer wenst te rijden, dan kun je ook een ‘hop-on, hop-off’ busticket boeken of een georganiseerde stadsrondrit reserveren.
An helpt je graag verder
An helpt je graag verder

An helpt je graag verder

Selectair Sedona Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Christiaan Pallemansstraat 14
2950 Kapellen