Over ons

Over ons

Deel dit artikel

Uw droom realiseren, is onze taak!

Iedereen heeft zo zijn eigen idee van een droomvakantie. Een verblijf aan de hagelwitte stranden van Miami? Een avontuurlijke rondreis door de natuur van Vietnam? Of een cruise langs de Noorse fjorden?

Elke droomreis is uniek en heel persoonlijk. Bij Sedona Travel treft u de specialisten die u helpen om uw droom te realiseren. In tegenstelling tot het klassieke reisbureau en de traditionele pakketreizen die u online kunt boeken, stellen wij An, Monique en Ellen voor u een reis samen die voldoet aan uw wensen. Alle drie hebben we de meest uiteenlopende bestemmingen voor u verkend. Profiteer van onze immense kennis. We hebben talloze praktische ervaringen en tips voor u in petto om af te wijken van de platgetreden paden en om uw reis echt uniek te maken.
 

Quote

“Sedona Travel verkoopt geen reizen, maar maakt uw dromen waar.”
 

U kunt bij ons voor alle soorten reizen terecht: met het gezin, met de familie, individueel, in groep of voor zaken. Een ontspannende en rustgevende vakantie, avontuurlijk of cultureel getint. In Europa of elders in de wereld. Het aanbod is oneindig breed, maar onze specialisatie ligt vooral bij rondreizen in Noord-Amerika en cruises.
 

Verenigde Staten en Canada

Onze fly & drive-formules vallen erg in de smaak bij onze klanten. Misschien bent u tevreden met de gebruikelijke pakketreizen, maar Sedona streeft naar een reis op uw maat. Kiest u voor een eenvoudig hotel of een luxe resort? Een begeleide rondreis of privé op uw eigen tempo? Regelen we voor u de excursies ter plaatse? Een auto? Geen enkele trip naar Noord-Amerika is identiek hetzelfde.
 

Cruises

Cruisevakanties zitten echt in de lift. De tijd dat alleen senioren op cruise gingen, is al lang achterhaald. Jaar na jaar blijft het aantal boekingen toenemen. Want ook een jonger publiek heeft inmiddels begrepen dat cruisen afwisselend, avontuurlijk en sportief kan zijn. En je krijgt op korte tijd veel te zien. Op een cruiseschip worden passagiers vanaf het eerste moment in de watten gelegd.

Dus, heeft u een droom in het achterhoofd? Stap dan zeker eens binnen in ons kantoor. Wij maken graag tijd voor u vrij om samen met u een geslaagde vakantie uit te  stippelen.

Tot binnenkort!
 
An helpt je graag verder
An helpt je graag verder

An helpt je graag verder

Selectair Sedona Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Christiaan Pallemansstraat 14
2950 Kapellen