Regent Porto Montenegro

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Regent Porto Montenegro is ondergebracht in een riant gebouw dat de sfeer oproept van een indrukwekkend Italiaans palazzo. De ligging is schitterend: in de charmante Baai van Kotor, vlak naast de jachthaven van wereldklasse, en met de bergen op de achtergrond. De uitgelezen accommodatie, de verrukkelijke keuken en de verkwikkende spa dragen bij tot een unieke en nieuwe reiservaring.
 

Ligging

<div style="text-align: justify;">Het hotel ligt aan de Baai van Kotor, in een natuurlijke omgeving. Per boot vaar je op 20 minuten naar de Oude Stad van Kotor en de barokke stad Perast (Unesco-Werelderfgoed), het legendarische eilandje van O.L.V. van de Rotsen en het intieme Dobrecstrand. Op 4 km ligt de luchthaven van Tivat, en op minder dan 50 km die van Dubrovnik.</div>
Het hotel ligt aan de Baai van Kotor, in een natuurlijke omgeving. Per boot vaar je op 20 minuten naar de Oude Stad van Kotor en de barokke stad Perast (Unesco-Werelderfgoed), het legendarische eilandje van O.L.V. van de Rotsen en het intieme Dobrecstrand. Op 4 km ligt de luchthaven van Tivat, en op minder dan 50 km die van Dubrovnik.

Ontspannen

<div style="text-align: justify;">Cocktails, whisky, cognac, champagne... drink je in de uitnodigende Library Bar. Aan de poolbar geniet je van Zuiderse snacks, terwijl je zwemt in het buitenzwembad in overloopstijl of het binnenzwembad. Ontspannen doe je in de knappe Regent Spa, waar je volledig tot rust komt dankzij de diverse wellnessfaciliteiten. Je kan er ook terecht voor behandelingen.  Vlak bij het hotel zijn mogelijkheden te voer om te zeilen in de Baai van Kotor, te shoppen of te gaan dineren in een van de lokale restaurants.</div>
Cocktails, whisky, cognac, champagne... drink je in de uitnodigende Library Bar. Aan de poolbar geniet je van Zuiderse snacks, terwijl je zwemt in het buitenzwembad in overloopstijl of het binnenzwembad. Ontspannen doe je in de knappe Regent Spa, waar je volledig tot rust komt dankzij de diverse wellnessfaciliteiten. Je kan er ook terecht voor behandelingen.  Vlak bij het hotel zijn mogelijkheden te voer om te zeilen in de Baai van Kotor, te shoppen of te gaan dineren in een van de lokale restaurants.

Slapen

<div style="text-align: justify;">De 149 ruime kamers en suites bieden verfijnde luxe. De interieurs doen denken aan die van een luxejacht, steeds met balkon. Deluxe kamers (40 m²) en deluxe kamers met bergzicht (40-42 m²). Eveneens deluxe kamers (40-55 m²) en ruime junior suites (69 m²) met zicht op de Baai van Kotor en de Adriatische Zee.</div>
De 149 ruime kamers en suites bieden verfijnde luxe. De interieurs doen denken aan die van een luxejacht, steeds met balkon. Deluxe kamers (40 m²) en deluxe kamers met bergzicht (40-42 m²). Eveneens deluxe kamers (40-55 m²) en ruime junior suites (69 m²) met zicht op de Baai van Kotor en de Adriatische Zee.

Tafelen

<div style="text-align: justify;">Mediterrane en Adriatische specialiteiten vind je in het Dining Room hoofdrestaurant. Hierbij is mogelijkheid tot halfpension. The Italian Garden biedt een fantastisch panorama op de lieflijke baai. Gourmet delicatessen en patisserie worden je aangeboden in de Gourmet Corner.</div>
Mediterrane en Adriatische specialiteiten vind je in het Dining Room hoofdrestaurant. Hierbij is mogelijkheid tot halfpension. The Italian Garden biedt een fantastisch panorama op de lieflijke baai. Gourmet delicatessen en patisserie worden je aangeboden in de Gourmet Corner.

Meer weten?

Wil jij graag verblijven in dit verfijnde, elegante hotel? Of ben je op zoek naar iets gelijkaardigs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Go Chic
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

435

per persoon per week
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • 7 nachten
  • 7x ontbijtbuffet
  • vluchten
  • transfers
  • overige maaltijden
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.