Beleef de Indian Summer

Groepsreizen Geen transport inbegrepen

Regal Princess

Geniet van adembenemende uitzichten vanaf één van de meer dan 1.400 balkons op de Regal Princess. Of maak een wandeling over de 'Seawalk', een loopbrug met glazen vloer die zich tot 28 voet achter de rand van het schip uitstrekt. Geniet van het rustige Sanctuary, een toevluchtsoord gereserveerd voor volwassenen, het verbluffende Princess Watercolor Fantasy-licht, de watershow en veel meer tijdens elke stemming.

 

Vanaf het moment dat u aan boord stapt, willen we dat u zich welkom voelt. Met een attente service van ons vriendelijk personeel, dat weet wat gastvrijheid betekent, zult u merken dat uw Princess-schip eerder een thuis is dan een cruiseschip.

 

Verwen uw smaakpapillen wanneer u maar wilt aan boord van de Regal Princess. Elk uur zijn onze chefs bezig met bakken, grillen en braden van geweldige gerechten. Uw schip biedt ongeëvenaarde eetgelegenheden met een breed scala aan culinaire hoogstandjes. Er is voor elk wat wils: van eindeloze keuzes bij het buffet tot gastronomische pizza, lekkere ijsjes, overheerlijke desserts en nog veel meer.

Jouw reisschema

Dag 1

Donderdag 27 september

Vlucht Brussel - New York. Transfer naar uw hotel in Midtown Manhattan. Check-in voor 2 nachten. 

Eerste wandeling in de regio, samen met onze reisleider. Uiteraard kan dat ook op eigen houtje, want vrijheid is de rode draad door gans deze reis.

Dag 2

Vrijdag 28 september

Ontbijt in het hotel. Vrije dag in New York. Je kan mee met onze begeleider voor een bezoek aan een aantal niet te missen bezienswaardigheden of je maakt een eigen programma op. Ook in dit laatste geval kun je terecht bij onze reisleider voor een aantal praktische tips.

Dag 3

Zaterdag 29 september

Ontbijt in het hotel. Rond de middag transfer naar de fantastische Regal Princess, één van de absolute topschepen van de Princess Cruises rederij. Check-in en intrek in de staterooms. Het feest in vol pension kan beginnen. Afvaart om 17.00u.

Dag 4

Zondag 30 september

Tegen 7.00u legt het schip aan in Newport, het 'Versailles' van Amerika, in de staat Rhode Island. Het heeft deze naam te danken aan de historische paleizen en kastelen. Landschappelijk zijn de rotsachtige kustlijn en de 'Cliff Walk' de lokale publiekstrekkers. We blijven hier tot 17.00u.

Dag 5

Maandag 1 oktober

Boston, de hoofdstad en grootste stad van Massachussetts. Aankomst 11.00u.

Boston is een heerlijke stad om te voet te ontdekken. Historische wijken, parken, winkelstraten, musea, monumenten, ... Keuze genoeg! De afvaart is hier voorzien om 20.00u.

Dag 6

Dinsdag 2 oktober

De Regal Princess legt aan in Bar Harbor in de staat Maine omstreeks 7.00u en zal hier blijven tot 18.00u. Voldoende tijd dus voor een uitgebreide ontdekking van het Arcadia National Park, werkelijk op zijn mooist in deze tijd van het jaar. Verder ligt ook Cadillac Mountain, het hoogste punt van de Amerikaanse oostkust, binnen het bereik.

Dag 7

Woensdag 3 oktober

De eerste van twee Canadese dagen  brengt ons in Saint John in New Brunswick. Het ligt in de machtige Bay of Fundy. Aan te raden: een bezoek aan de Old City Market en/of een uitstap naar het Fundy National Park en de Hopewell Rocks. De tijd die je hiervoor krijgt, is van 9.00u tot 20.45u.

Dag 8

Donderdag 4 oktober

Eén dag in Halifax is eigenlijk te weinig om al het moois te ontdekken dat deze stad te bieden heeft. Halifax is de hoofdstad van Nova Scotia en de grootste stad van de Canadese Atlantische provincies. Historische sites, Pier 21, Halifax Citadel, ... Allemaal warm aanbevolen! Ook Peggy's Cove, een vissersdorp uit de 19e eeuw, krijgt een speciale vermelding. Ons schip ligt hier aangemeerd van 13.00u tot 22.00u.

Dag 9

Vrijdag 5 oktober

Nu de bezoeken erop zitten, krijgen we, tijdens de terugvaart naar New York een heerlijke dag op zee. Maak gebruik van de vele faciliteiten van het cruiseschip, actief of passief. Genieten is in ieder geval het belangrijkste woord van deze dag.

Dag 10

Zaterdag 6 oktober

De Regal Princess bereikt de aanlegkade in New York tegen 6.00u. Na het ontbijt volgt de ontscheping. We maken nog een rondrit met enkele stops op Long Island, welke tegen de avond eindigt op de luchthaven.

Nachtvlucht naar Brussel.

Dag 11

Zondag 7 oktober

Landing op Zaventem, na een reis waar we nog lang aan zullen terugdenken.

Princess Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2649

Buitenhut vanaf 2.649 EUR / Balkonhut vanaf 3.169 EUR
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Nederlandstalige begeleiding (vanaf 20 deelnemers)
 • Vol pension
 • Havengelden en taksen
 • Vluchten Brussel - New York / New York - Brussel
 • Overnachting in New York (kamer + ontbijt)
 • Transfers luchthaven - hotel - schip en schip - luchthaven
 • Reisverzekering
 • Excursies
 • Fooien aan boord
 • Persoonlijke uitgaven
 • Eventuele brandstoftoeslag
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.