Drie dagen gezellig Canterbury

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Ben je toe aan een lang weekend of een korte tussendoorvakantie? Dan is deze driedaagse trip naar Canterbury in Engeland ideaal. Er is veel te doen: bezoek de Canterbury Cathedral, ontdek de stad met een bootje, ga heerlijk winkelen en 's avonds is er een grote keuze uit gezellige pubs en restaurants. En met de  overtocht vanuit Duinkerke naar Dover, sta je er voor je het weet.

Met je eigen auto en de overzetboot

<p>Geen zin een vakantie met het vliegtuig? Perfect, want deze reis maak je gewoon met je eigen auto in combinatie met de overzet. In Duinkerke rijd je de ferry op en laat je de auto achter op het parkeerdek van het schip. Terwijl je in ongeveer 2u naar Dover vaart, kun jij het restaurant of de winkel bezoeken. Vanuit Dover (met zijn indrukwekkende kliffen!) sta je dan met je auto na een halfuurtje al in Canterbury. </p>

Geen zin een vakantie met het vliegtuig? Perfect, want deze reis maak je gewoon met je eigen auto in combinatie met de overzet. In Duinkerke rijd je de ferry op en laat je de auto achter op het parkeerdek van het schip. Terwijl je in ongeveer 2u naar Dover vaart, kun jij het restaurant of de winkel bezoeken. Vanuit Dover (met zijn indrukwekkende kliffen!) sta je dan met je auto na een halfuurtje al in Canterbury. 

Over Canterbury

<p>Canterbury is één van de mooiste en meest sfeervolle steden van Engeland.  Je kunt er een boottochtje maken, erg goed winkelen en 's avonds zijn er tal van gezellige pubs en goede restaurant waaruit je kunt kiezen. Daarnaast heb je nog verschillende museums, de ruïnes van het kasteel, en de prachtige stadstuinen die ook een bezoekje waard zijn. Net buiten de stad heb je ook nog de leuke dierenparken Wildwood en Howletts voor de liefhebbers. Je zult je dus zeker niet vervelen.</p>

Canterbury is één van de mooiste en meest sfeervolle steden van Engeland.  Je kunt er een boottochtje maken, erg goed winkelen en 's avonds zijn er tal van gezellige pubs en goede restaurant waaruit je kunt kiezen. Daarnaast heb je nog verschillende museums, de ruïnes van het kasteel, en de prachtige stadstuinen die ook een bezoekje waard zijn. Net buiten de stad heb je ook nog de leuke dierenparken Wildwood en Howletts voor de liefhebbers. Je zult je dus zeker niet vervelen.

Canterbury Cathedral

<p>De kathedraal van Canterbury uit het jaar 597 is één van de mooiste kathedralen van Engeland. Met zijn 72 meter hoge toren, staat hij sinds 1988 op de UNESCO werelderfgoedlijst is hij dé bezienswaardigheid van Canterbury. Tijdens een bezoek kom je meer te weten over de geschiedenis en bewonder je de glas in lood ramen en middeleeuwse schilderingen (de toegang is inbegrepen in deze reis).</p>

De kathedraal van Canterbury uit het jaar 597 is één van de mooiste kathedralen van Engeland. Met zijn 72 meter hoge toren, staat hij sinds 1988 op de UNESCO werelderfgoedlijst is hij dé bezienswaardigheid van Canterbury. Tijdens een bezoek kom je meer te weten over de geschiedenis en bewonder je de glas in lood ramen en middeleeuwse schilderingen (de toegang is inbegrepen in deze reis).

Het hotel

<p>Je verblijft in het traditionele Best Western Abbots Barton Hotel, op 10 minuten wandelen van het gezellige en mooie centrum. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, dus geen stress om je wagen achter te laten. Oorspronkelijk werd het in 1830 als privé-huis gebouwd, nu is het een sfeervol traditioneel hotel, voorzien van alle comfort. Het hotel telt 53 kamers, allemaal<b> </b>met tv en gratis wifi. Je begint je dag met een heerlijk ontbijt, inbegrepen in de prijs. Deze reis is voorzien op een verblijf van 2 nachten, maar 3 nachten is ook mogelijk.</p>

Je verblijft in het traditionele Best Western Abbots Barton Hotel, op 10 minuten wandelen van het gezellige en mooie centrum. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, dus geen stress om je wagen achter te laten. Oorspronkelijk werd het in 1830 als privé-huis gebouwd, nu is het een sfeervol traditioneel hotel, voorzien van alle comfort. Het hotel telt 53 kamers, allemaal met tv en gratis wifi. Je begint je dag met een heerlijk ontbijt, inbegrepen in de prijs. Deze reis is voorzien op een verblijf van 2 nachten, maar 3 nachten is ook mogelijk.

Buro Scanbrit (ref. gzhrcant)
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

205

per persoon voor 3 dagen
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • 2 nachten verblijf in een 2-persoonskamer met bad en/of douche en toilet 
  • Ontbijt
  • Toegangsticket Canterbury Cathedral.
  • Overtocht van Duinkerke naar Dover met ferryboot DFDS (heen en terug)
  • Reserveringskosten € 27 per boeking (ongeacht het aantal deelnemers)
  • Evt. brandstoftoeslag
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.