Tweedaagse Champagneproeverij in Reims

Groepsreizen

De Champagnestreek ligt in noordoostelijk Frankrijk. Reims is de metropool en focus van gerenommeerde Champagnehuizen. Deze kunststad biedt vele historische bezienswaardigheden zoals de kathedraal, de basiliek St Rémi, de Porte Mars, le Palais du Tau… Wie Champagne zegt, denkt uiteraard direct aan de gelijknamige godendrank. Langs de kronkelende “Route touristique du Champagne” brengen we ook een bezoek aan de bakermat van de Champagne, het dorpje Hautvillers in de vallei van de Marne.

Vertrek per autocar vanuit Affligem

Dit is een begeleide reis per autocar. We verzamelen in Affligem op onze centrale opstapplaats. Wie wil, kan daar zijn wagen achterlaten op onze private en afgesloten parking (€1/dag per wagen). Onze comfortabele autocar vertrekt om 6u en rijdt via Couvin en Charleville-Mézières naar Rethel. Daar houden we een koffiepauze.
 
Dit is een begeleide reis per autocar. We verzamelen in Affligem op onze centrale opstapplaats. Wie wil, kan daar zijn wagen achterlaten op onze private en afgesloten parking (€1/dag per wagen). Onze comfortabele autocar vertrekt om 6u en rijdt via Couvin en Charleville-Mézières naar Rethel. Daar houden we een koffiepauze.<br />
 

Bezoek aan Reims en 2 proeverijen

Nadien rijden we verder naar het centrum van Reims voor een stadsrondrit. We krijgen er een geleid bezoek aan de kathedraal Notre Dame. Vervolgens eten we ons middagmaal in het centrum van Reims. Dan rijden we langs de “Route Touristique du Champagne” door het Parc Régional de la Montagne de Reims naar Ecueil voor een bezoek en een proeverij bij een Champagneproducent.
Nadien rijden we verder naar het centrum van Reims voor een stadsrondrit. We krijgen er een geleid bezoek aan de kathedraal Notre Dame. Vervolgens eten we ons middagmaal in het centrum van Reims. Dan rijden we langs de “Route Touristique du Champagne” door het Parc Régional de la Montagne de Reims naar Ecueil voor een bezoek en een proeverij bij een Champagneproducent.

Verder naar Chamery voor een tweede bezoek met Champagneproeverij. Vervolgens rijden we naar Tinqueux voor het avondmaal en overnachten we in hotel Campanile**.
 

Mailly en Hautvillers en 2 proeverijen

Ontbijtbuffet. Via Ludes naar het dorpje Mailly voor bezoek met proeverij bij een producent van Champagne. Verder naar Hautvillers voor middagmaal. Bezoek aan de kerk van Hautvillers met het graf van Dom Pérignon, de monnik aan wie de “méthode champenoise” wordt toegeschreven. We ronden af met een vierde proeverij van Champagne. Over de snelweg langs Laon en St Quentin naar Mons en Affligem. Aankomst omstreeks 20u30.<br />
 
Ontbijtbuffet. Via Ludes naar het dorpje Mailly voor bezoek met proeverij bij een producent van Champagne. Verder naar Hautvillers voor middagmaal. Bezoek aan de kerk van Hautvillers met het graf van Dom Pérignon, de monnik aan wie de “méthode champenoise” wordt toegeschreven. We ronden af met een vierde proeverij van Champagne. Over de snelweg langs Laon en St Quentin naar Mons en Affligem. Aankomst omstreeks 20u30.
 

Meer weten?

Geïnteresseerd in deze tweedaagse reis voor wijnliefhebbers? Vraag ons dan gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte. Liever persoonlijk? Kom dan langs in ons kantoor om de reis met ons te bespreken. Handig om te weten: dit is een begeleide groepsreis met 2 vaste afreisdata: 24.06.2017 en 05.08.2017. Leg dus snel je plaatsje vast. 

Rantour
Prijs & beschikbaarheid
vaste prijs

273

per persoon
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Vervoer heen en terug per autocar
  • Begeleiding door een ervaren reisleider
  • Vier bezoeken met Champagneproeverij
  • ¼ wijn en koffie bij alle maaltijden
  • Toeristenbelasting
  • Maaltijden op basis van volpension
  • Alle inkomgelden volgens programma
 
  • Alles wat niet expliciet vermeld staat bij “inbegrepen”. Bij twijfel, vraag het ons.
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.